tiistai 31. maaliskuuta 2015

Jack Herer: Keisarilla ei ole vaatteita! – saatavilla kirjakaupoista

Keisarilla ei ole vaatteita! (engl. The Emperor Wears No Clothes) on kannabisaktivisti Jack Hererin (1939–2010) kirjoittama kuuluisa kannabiksen laillistamiseen pyrkivä teos, joka käsittelee mm. hampun historiaa sekä siihen liittyviä poliittisia mielipiteitä ja salaliittoja. Kirja suomennettiin "Hamppuforumin yhteisprojektina" Jack Hererin luvalla yhdentoista vapaaehtoisen forumilaisen voimin. Suomennos aloitettiin vuonna 2006 ja valmis käännös julkistettiin vuoden 2008 alussa: Keisarilla ei ole vaatteita!.

Kirjasta on toivottu myös painettua versiota. Nyt tämä toive on toteutunut! Tuhti paketti hampputietoa mustaa valkoisella, omaksi luettavaksi, vanhemmille, sukulaisille. Jos et aio itse hankkia kirjaa, pyydä kirjastoasi hankkimaan se.


Voiko hamppu pelastaa maailman ilmastonmuutokselta ja saasteilta?

Kustantaja: Books on Demand. 212 sivua, pehmeäkantinen, ISBN-numero 978-952-318-560-9, ohjevähittäishinta 13,99€. Saatavilla mm. Books on Demandin verkkokaupasta ja kirjakaupoista: AdLibris, Akateeminen kirjakauppa, booky.fi, CDON.COM, info.fi, Prisma kirjat, Suomalainen kirjakauppa, Turun kansallinen kirjakauppa.

Oletko toimittaja tai kirjabloggaaja? Voit tilata Books on Demandilta maksuttoman arvostelukappaleen sähköpostitse osoitteesta lehdisto@bod.fi.

0 comments:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...